Handelsbetingelser

Forsendelse

Der sendes kun pakker til Danmark excl. Grønland og Færøerne. Pakkerne sendes med DAO og kan afhentes i en DAO pakkeshop. DAO har 2-4 dages leveringstid fra de er afsendt. De afsendes 2-5 hverdage efter ordre er modtaget. Forsendelsesomkostninger er kr. 39 i Danmark excl. Færøerne og Grønland. Ved køb over kr 799 er forsendelse gratis.

Yogamåtter og yogapøllerne sælges kun til adresser i Storkøbenhavn, da forsendelsesomkostningerne vil være over det dobbelte (grundet målene). Derfor fragter NatureProduct selv yogamåtterne ud.

Betaling

Nature Products tager imod Dankort/Visa og MasterCard. Der hæves ikke på jeres kreditkort før afsendelse af varer.

Fortrydelse

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os og udfylde formularen i “kontakt os”. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan se/prøve varen på samme måde, som hvis du så/prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, s0m man kan i en fysisk butik. Du må se (prøve den hvis det er tøj) men ikke tage den i egentlig brug.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Nature Products vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Ved returnering Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til: Nature Products Hobrogade 17, kld. 2100 København Ø. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, udgåede varer of restordrer.

Der kan komme mindre afvigelser mellem de anvendte fotos og det faktiske produkt.