Viser alle 8 resultater

Ailefo

Ailefo producerer økologisk modellervoks og var de første til at producere økologisk modellervoks på det europæriske marked.

Ailefo hører hjemme på dejlige bornholm og Ailefo´s grundlægger Christiane ønskede at skabe et produkt, der fjernede hendes egen bekymring for, hvad der blev optaget gennem huden eller munden under datterens kreative leg.

Ailefo økologisk modellervoks indeholder økologisk certificerede råvarer af høj kvalitet. Det indeholder ikke parfume eller parabener. Konserveringsmidlerne er alle milde, fødevaregodkendte og godkendt til brug i økologisk kosmetik.
De særligt udvalgte økologiske planteolier gør, at Ailefo økologisk modellervoks føles ekstra blød. Selv små hænder har nemt ved at ælte og forme modellervoksen. Olierne giver desuden hænderne ekstra pleje og omsorg under leg.
Du kan bage dine fine figurer i ovnen på 60 grader, til figuren er tør. Hvor lang tid afhænger af tykkelsen på figuren. Prøv dig frem. Efter bagning kan du afslutte med at spraye med en hobbylak. Det giver figuren en fin blank overflade og forlænger holdbarheden yderligere, men kan dog godt undlades. Du kan også lade figurerne lufttørre, men her får de nemmere sprækker, mens de står og tørrer op.
Alt træ i vores tilbehør er FSC certificeret. FSC certificering er din sikkerhed for bæredygtig produktion. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn. Læs mere om FSC certificering her: https://dk.fsc.org/dk
Ailefos emballage er miljøvenlig med tanke på genbrug og genanvendelse. Vores paprør er lavet af 100 % genbrugspapir, og etiketten er påsat med vandbaseret lim. Bøtterne inde i vores paprør er lavet af PP plast, hvilket er nemt at genanvende. Vores store bøtter er lavet af hvid pp plast og etiketten er påsat med vandbaseret lim, så det tager mest mulig hensyn til miljøet, og materialerne nemt kan adskilles i genanvendelsesprocessen. Ailefo er medlem af miljøvenligpakning.dk Før du bortskaffer vores små plastbøtter, kan de anvendes til opbevaring eller andet i din dagligdag. Bøtterne tåler, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, du får 10% på din næste bestilling.

Der er en mail på vej, husk at tjekke din spam hvis du ikke kan se den i din inboks. :-)